Home Music News Τι απαντά ο Κώστας Δόξας σε όσα του καταλογίζει η πρώην σύζυγός του;

Τι απαντά ο Κώστας Δόξας σε όσα του καταλογίζει η πρώην σύζυγός του;

by C. Lo.

Έκπληξη προκάλεσαν σε όλους μας , όσα κατήγγειλε για τον πρώην σύζυγό της Κωστα Δόξα, η Μαρία Δεληθανάση.

Εμείς θα σας μεταφέρουμε και τις δύο πλευρές , προσπαθόντας να κρατήσουμε ουδέτερη στάση , καθώς δεν διεκδικούμε τον ρόλο του δικηγόρου ή του δικαστή.

Σύμφωνα με όσα καταλογίζει στην μακροσκελέστατη καταγγελία της η Μαρία Δεληθανάση και βρίσκονται στη διάθεση του zougla.gr, ο Κώστας Δόξας φέρεται να ήταν ιδιαίτερα κακοποιητικός. Η κακοποίηση του ήταν τόσο λεκτική όσο και σωματική ακόμα και την περίοδο κατά την οποία η σύζυγός του ήταν έγκυος στην κόρη τους.

«Κάθε φορά που επέστρεφε αυτό γινόταν όλο και χειρότερο. Του είχα δώσει ευκαιρίες. Είχα σκοπό να σώσω το σπίτι μου. Ήταν ένας γάμος από τον οποίο αποκτήθηκε και ένα παιδί. Σκεπτόμενη το δικό της μέλλον αλλά και να σωθεί το σπίτι μας, συγχωρούσα μία κατάσταση ενοχοποιώντας εμένα την ίδια. Συμβαίνουν περίεργοι μηχανισμοί επιβίωσης στο μυαλό ενός ανθρώπου όταν υφίσταται καθημερινή κακοποίηση. Μπορεί να ενοχοποιήσεις εσένα τον ίδιο, εκλογικεύεις, μειώνεις ή αρνείσαι αυτό που ζεις γιατί είναι πολύ αντιφατικό ότι αυτός που ισχυρίζεται ότι σε αγαπάει ταυτόχρονα σε κακοποιεί. Ο ίδιος ο ψυχισμός μπαίνει σε μία κατάσταση άμυνας μέσω της άρνησης» επισημαίνει.

Συγκεκριμένα ένα μικρό κομμάτι της μύνησης αναφέρει : « Το πρώτο διάστημα της συμβίωσης μας η ζωή μας κυλούσε αρμονικά. Σε σχετικά μικρό διάστημα όμως άρχισαν τα προβλήματα που είχαν κυρίως ως αιτία την επιθετική, βίαιη, προσβλητική και αδιάφορη συμπεριφορά του προς εμένα αλλά και προς το νεογέννητο παιδί μας.(…)Ο σύζυγός μου , λόγω του χαρακτήρα του, συμπεριφερόταν προς εμένα με τρόπο προσβήτικό, υβριστικό και βίαιο.(..) »

Ύστερα από όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ο Κώστας Δόξας με ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει τα παρακάτω :

“Με έντονη αγανάκτηση αλλά και θλίψη πληροφορήθηκα για τα δημοσιεύματα σχετικά με τους ισχυρισμούς της πρώην συζύγου μου εναντίον μου.

Αγανάκτηση, γιατί η πραγματικότητα απουσιάζει παντελώς απο τη συγκεκριμένη κατευθυνομένη δημοσίευση που έγινε συνειδητά, με μοναδικό σκοπό να με διασύρει, αλλά και να με πλήξει προσωπικά και επαγγελματικά, επιλέγοντας καίρια το χρονικό σημείο δημοσίευσης: αμέσως μετά την εξαιρετικά επιτυχημένη πρώτη εμφάνισή μου σε ένα τηλεοπτικό show και μάλιστα μετά απο έναν δύσκολο χρόνο ανεργίας μου.

Απουσιάζει, βέβαια και η αναφορά στις ήδη εκδοθείσες δικαστικές αποφάσεις που χαρακτηρίζουν την πρώτη σύζυγο μου ως έχουσα “αλλοπρόσαλη, ανώριμη και ανασφαλή συμπεριφορά”, καθώς και οι παράλογες οιονομικές απαιτήσεις που έχει εγείρει εναντίον μου, οι οποίες υποβόσκουν των ανωτέρω.

Θλίψη, για τα μέσα μου μετέρχεται, αλλά και γιατί ανάμεσα σε όλα αυτά βρίσκεται η ανήλικη κόρη μας.

Αρνούμαι να συμμετέχω σε αυτό το “παιχνίδι”, σεβόμενος κυρίως, αλλά και για την προστασία της κορης μας, όσο και της ίδιας της πρώην συζύγου μου απο συμπεριφορές που δεν την τιμούν, δηλώνοντας οτι θα κάνω οτιδήποτε και θα στραφώ κατά οιουδήποτε προσπαθεί να σπηλιώσει την υπόληψή μου.

Συγχρόνως, σας καλώ να αποσύρετε τη συγκεκριμένη δημοσίευσημ αλλά και να απόσχετε απο οιαδήποτε αναδημοσίευση, δήλωση, σχόλιο ή ανακοίνωση αναφορικά με τα επίμαχα δημοσιεύματα και τις δικαστικές διενέξεις εμού και της πρώην συζύγου μου, που η έκβασή τους θα κριθεί απο τη Δικαιοσύνη και μόνο.”

Αθήνα 5.3.2021

Κωνσταντίνος Δείξιμος

Επίσης ανακοίνωσε και την αποχώρησή του από το Your Face Sounds Familiar.

« Μετά τις παντελώς αβάσιμες κατηγορίες εναντίον μου και παρ’ όλο που είναι προφανείς οι λόγοι που τις υποκινούν τη δεδομένη χρονική στιγμή , καθώς έχουν ήδη απορριφθεί δύο φορές δικαστικά, αποφάσισα να αποχωρήσω από την εκπομπή του ΑΝΤ1, προκειμένου να επικεντρωθώ στην αποκατάσταση της αλήθειας.

Αποσύρομαι από σεβασμό προς το κανάλι και τους εκλεκτούς συναδέλφους μου, τους οποίους δεν επιθυμώ να επηρεάσω αρνητικά. Ούτε όμως κι εγώ θα είμαι στην ψυχολογική κατάσταση να αποδώσω όπως πρέπει ως καλλιτέχνης σε μία καθαρά ψυχαγωγική εκπομπή, ενώ αναφέρονται τα χείριστα ψεύδη εναντίον μου.

Ευχαριστώ το κανάλι για τη συνεργασία μας , καθώς και όλους τους συναδέλφους μου για τη στήριξη που μου έχουν ήδη προσφέρει. »

Τέλος σας παρουσιάζουμε και την ανακοίνωση του Ant1

«Ο ΑΝΤ1 ανακοινώνει την αποχώρηση του Κώστα Δόξα από το «Your Face Sounds Familiar – All Star», για προσωπικούς λόγους.
Σας ενημερώνουμε ότι το επεισόδιο της Κυριακής, 7 Μαρτίου, είναι μαγνητοσκοπημένο».

*πηγη zougla.gr

Related Videos