Home Music News “Ο καθένας, λειτουργεί για την καραπαρτούκλα του , αρκεί αυτός να γεμίζει την τσέπη του!”

“Ο καθένας, λειτουργεί για την καραπαρτούκλα του , αρκεί αυτός να γεμίζει την τσέπη του!”

by C. Lo.

Με ένα πολύ “οργισμένο” πόστ , επιχείρησε ο Πέτρος Ίμβριος να πάρει θέση για όσα διαδραματίζονται τον τελευταίο καιρό.

Σίγουρα ο κλάδος τους έχει πληγεί ανεπανόρθωτα και είναι πασιφανές ότι με τις εξελίξεις και τα νέα κρούσματα , δυστυχώς τα πράγματα δεν ενδέχεται να διορθωθούν! 

Σύμφωνα με τα όσα “καταγγέλλει” ο τραγουδιστής , ως τώρα δεν έχει υπάρξει οργανωμένη προσπάθεια από τους ανθρώπους του χώρου του και αυτό έχει σίγουρα λειτουργήσει εναντίον τους! (και εδώ που τα λέμε , δε θα διαφωνήσουμε ..)

Δείτε την ανάρτησή του τραγουδιστή και βγάλτε κι εσείς τα δικά σας συμπεράσματα!

Επειδή ακούω διάφορες τοποθετήσεις, και πολλά παράπονα τελευταία (και πολύ εύλογα γιατί έχει καταστραφεί η δουλειά μας, όπως και πολλές άλλες) από διάφορους τραγουδιστές, μουσικούς και επιχειρηματίες, θέλω να πω τα εξής…
Τα αίτια που γενικώς, αλλά και ιδίως μέσα σ αυτό το παγκόσμιο πρόβλημα του κορωνοϊού που ο κλάδος μας πάει από το κακό στο χειρότερο είναι πολύ βαθειά !!!!
Το θέμα, δεν είναι ότι η κυβέρνηση κάνει ό,τι θέλει, αλλά το ότι κανένας δεν αντιτάσσεται σ αυτές τις δικτατορικές και αυθαίρετες αποφάσεις χρόνια τώρα !
Κατ αρχήν, δεν υπάρχει σοβαρός, επίσημος φορέας, σύλλογος ή συνδικάτο και καμία συνοχή, ανάμεσα στους τραγουδιστές και στους μουσικούς !!!!
Ο καθένας, λειτουργεί για την καραπαρτούκλα του και δεν τον ενδιαφέρει γύρω του τι γίνεται με τους υπόλοιπους αρκεί αυτός να γεμίζει την τσέπη του και να καλύπτει την αρρωστημένη ματαιοδοξία του .
Δεν καταλαβαίνει όμως, ότι μονος του ο καθένας δεν πρόκειται να καταφέρει ΑΠΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, γιατί δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ η μονάδα .
Κανένας υπουργός, δεν πρόκειται να δεχτεί ένα, ή δύο άτομα αν δεν εκπροσωπούν το ΣΥΝΟΛΟ ενός κλάδου .
Ακόμα κι αυτοί, που ΔΕΝ έχουν πρόβλημα, σε ένα προηγμένο και πολιτισμένο κράτος, παλεύουν για τους πληγέντες ενός κλάδου, γιατί αν δεν το κάνουν σήμερα, αύριο μεθαύριο θα χτυπήσει και την δική τους πόρτα το πρόβλημα !!
Για παράδειγμα, οι λαϊκοδημοτικοί τραγουδιστές και μουσικοί, δεν δεχόταν ότι υπάρχει πρόβλημα τόσους μήνες, γιατί ξέρανε ότι θα έρθει το καλοκαίρι και αυτοί θα κάνουν την μπάζα τους με τα πανηγύρια και δεν τους ένοιαζε για τον υπόλοιπο κλάδο μας .
ΛΑΘΟΣ ΤΡΟΜΕΡΟ !!!
Χτύπησε και τη δική τους πόρτα το πρόβλημα και μετά κάνανε μια συνεύρεση σε ένα μαγαζί στο Μπουρνάζι με ΚΑΝΕΝΑ όμως και πάλι ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ για τον κλάδο μας ούτε καν για τους ίδιους !!!
Όπως επίσης και ο κλάδος των επιχειρηματιών δεν έχει κανέναν νόμιμο φορέα εξ όσων γνωρίζω ή και αυτον που εχει υπολειτουργεί και είναι αδρανής…
Με κάποιον μεγάλο και παλιό επιχειρηματία νυχτερινού μαγαζιού που το συζητούσα πριν κάποιες μέρες μου είπε τα εξής…
Αφού μου λεει οι περισσότεροι επιχειρηματιες έχουν άδειες βγαλμένες σε ονόματα υπερήλικων ή αλλοδαπών και τους έχουν “μπροστινούς” και είναι βουτηγμένοι οι πιο πολλοί στην φοροδιαφυγή και την απάτη πώς να πάνε να ζητήσουν τα ρέστα από την κυβέρνηση και ποιος σωστός επιχειρηματίας να τους εκπροσωπήσει????
Άρα λοιπόν ας μην αναρωτιόμαστε γιατί δεν συμβαίνουν πράγματα σ αυτόν τον Άγιο και Ευλογημένο τόπο……
Απλά γιατί φταίμε ΟΛΟΙ ΜΑΣ και σε όλους τους κλάδους μέσες άκρες συμβαίνουν τα ίδια !!!!!
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΔΙΚΑΙΑ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΕ ΣΥΝΟΧΗ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑΤΙ Η ΦΩΤΙΑ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΗΔΗ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ Κ Α Ν Ε Ν Α Σ !
Η Ελλάδα αξίζει να είναι η California της Ευρώπης και σαν τις Κάννες και την Ίμπιζα!
Ένας τόπος διακοπών και διασκεδασης μέχρι πρωίας (και δε μιλάω για τώρα με το πρόβλημα του κορωνοϊού γιατί τα ωράρια τα κηνυγάνε εδώ και δεκαετίες) Θα πρέπει να γινουμε πόλος ελξης χειμερινού και καλοκαιρινού τουρισμού, για όλο τον πλανήτη και οι Έλληνες πρέπει επιτέλους και ο καθένας μας ξεχωριστά αλλά και οι δικοί μας εντεταλμένοι και υπάλληλοι μας (γιατί εμείς τους εκλεγουμε και εμείς τους πληρώνουμε) της εκάστοτε κυβέρνησης να συνεργαστούν ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και να μη λένε όλη μέρα ποιος έφταιξε και πότε δεν έκανε κάτι ο διπλανός μας ή ο προηγούμενος από μας αλλα να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣ!
Να γίνουμε ο καλοπληρωμένος από όλους ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ επί γης που αξίζουμε να είμαστε !!!
Μπορούμε όλοι να ζούμε σαν βασιλιάδες και αντ’ αυτού, γίναμε οι δακτυλοδεικτούμενοι ζητιάνοι της τελευταίας δεκαετίας !
ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΕΕΕΕΕΣ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΟΠΟΥ ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΣΤΕ!
ΤΟ Κ Ο Ι Ν Ο ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ !!!!!!!
Είμαστε κρίκοι μιας σπασμένης αλυσίδας την οποία ΕΜΕΙΣ πρέπει ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ να βρούμε τον τρόπο να την ξανακολλήσουμε….

 

Related Videos